attention plizzz!!

cuti-cuti malaysia..

Friday, October 21, 2011

i can smile without u

hope betullah apa yg aku post ni

http://www.youtube.com/watch?v=Ktgn-bGQgHU

suka atau tidak aku akan tinggalkan kuim..
anyway,mmg aku sayangkan korang..
walaupun korang selalu buli aku..
dua tiga hari ni aku jer ingat kat korang..
korang x ingat pun kat aku kan??
ok.. i admit!!!aku xpenting dlm hidup korg
aku hanya menumpang je kan?
anyway, aku x akan kacau kau lg
terutamanya Ash..
lepas ni aku x akan tegur korang lagi..
ckup lah aku hanya jd kenangan kepada korang..

sebenarnya,dah lama aku perasan..
aku ada ke tak kat situ
xde maknanya kan??
mcm tersisih je aku kat situ

ingin sekali aku bertanya kepada Ash,
apa salah aku kat kau?
kenapa kau sering kelihatan mcm
tidak puas hati dgn aku??
adakah kau cemburu aku rapat dgn
DU?? ketahuilah engkau, DU lg rapat dgn kau
dari aku..
atau semua ini hanya perasaan aku??

x mengapalah, hope korang akan dapt pengganti aku kan?
di dalam dunia ini tiada yg serupa, tiada yg sama
tetapi yg ada hanyalah
lebih baik atau yg lebih buruk tp
pengganti selalunya lebih baik...

kepada Aknu, mmg terbaik lah
mmg caring abes..
kudoakan moga kau berbahagia di samping
pacarmu..=)

kepada Li, kau mmg kwn yg baik
kau pandai amek hati aku sebagai kwn..
time susah kau mmg sentiasa ada di sisi aku
(pernah ke aku susah kat sana?)
walaupun rahsia orang lain kau simpan
rahsia aku sebaliknya kan...
tp x mengapalah..
sudah lama ku maafkan dikau..
ok..dont worry.. aku pun da..
xsuke mmt 2..kau doa2 kan lah..
supaya aku dapat yg lebih baik daripada dia..

kepada I,kau lah yg membuat rumah itu.
bagaikan tanpa kau di dalam..
x bercahayalah, x bersinar rumah itu...
ya..kau mmg happy-go-lucky
aku senang sekali berkwn dgn kau..
sudi terima aku dgn seadanya..
sudi dgr rintihan aku..
sudi bermacam2 lg..
kau pun same mcm Li
suka naw buli aku..
haha..

kepada As..kau mmg sempoi..
kaulah yg dgr ckp aku sikit..
org lain aku suh panggil 'Nurul'
suka2 je dia org panggil aku 'Nabilah'
tp lame- kelamaan nama aku dah jd
'Nab' 'Jenab'
mcm2 nme aku kau org panggil
what ever la..nk marah pun dah tak mampu.
aku ingat kau ni jarang buat lawak,
jarang nk gelak..tp bila aku
da knl kau..
barulah aku tahu yg kita ni serupa..

kepada Du.
comel jer..tp kuat perasan..
aku ingat lg time 2,kau tegor aku..
tp aku mcm biasalah x pandai nk bergaul dgn org..
sbb itulah..
kau tanya sepatah,aku jawab sepatah..
huhu
kau mmg pandai,bijak,cerdik(bkn same je ke)
xkisah lah..untunglah siapa yg dpt kau kan..
(x psl2 je.=P xde topik la)
hehe

aku tahu aku banyak terhutang budi kat korang.
kalau ada masa nnt aku akan
balas budi baik korang k..
buat masa ni anggap la aku
xpernah wujud dalam hidup korang..

moga korang berjaya perolehi pe jua
yg korng nk selama ini.
alhamdulillah
untunglah aku dpt kenal korang..
walaupun hanya sekejap..
tp bermakna bg aku..


KORANG DOAKAN LAH AKU TW..
SUPAYA AKU DPT
MENYESUAIKAN DIRI DI TEMPAT BARU




tQ for reading