attention plizzz!!

cuti-cuti malaysia..

Sunday, December 23, 2012

pelik... pelik... pelik..


sejak akhir2 ni,
aku cuba fahamkan kata2 kawan aku..
bagi aku,
apa yang aku dapat tu rezeki aku..
berkat usaha kawan2 aku jugak..
yang sudi study sama2.
sudi b'sabar dengan  karenah aku yg macam budak2 ni.
sudi segala macam sudilah..
sampai tak t'senarai..hehe
tanpa korang aku just budak BLUR yg nampak
cam nerd tp x pun sebenarnya.

maybe rezeki aku nampak hari ni..
esok lusa rezeki korang pulak..
mana tahu,
yg sorang tu jadi bisneswomen(bakal CEOlah katekan..)
yg sorang tu jadi lecture,
yg sorang tu jadi jurutera..
dan sebagainya..

tp yg nak jadi CEO tu kalau jadi kenyataan
 jangan lupakan aku eyh.. ^___^
begitu jugak korang yg lain kalau da b'jaya nanti.
mana tahu suatu hari nanti tiba2 aku yg kerja bawah korang..
klau perkara tu t'jadi jangan buli aku tw..

aku selalu doakan korang dapat yg t'baik dalam hidup korang..
di mudahkan urusan korang di dunia dan di akhirat..
walaupun kadang2 kita b'gaduh,
aku tetap sayang korang semua..
t'masuk kau si stalker..
yg suka menyakitkan hati...




YA ALLAH, KAU PERMUDAHKANLAH
SEGALA URUSAN HAMBA2 MU INI
DI DUNIA DAN DI AKHIRAT..
LINDUNGILAH KAMI, KELUARGA KAMI
DAN ORANG2 YG KAMI SAYANG
DARI ORANG2 YG B'NIAT JAHAT TERHADAP KAMI..amin!!!


NOTAKAKI: semoga semester kali ini memberi kita semangat baru.. ya ALLAH permudahkanlah segala urusan kami sepanjang semester ini dan mendatang... kau lembutkanlah hati para pensyarah kami untuk mengajar kami...aminn!!

tQ for reading

3 comments:

ordinary person said...

aku akan sentiasa ingat kata2 kau, kawan...
tQ.. sebab nasihatkan aku..

Nurfara Hani said...

Awak, saya tak boleh follow blog awak. mohon buat kotak follower warna biru tu

ordinary person said...

okey2.. nk letak da.. ^__^