attention plizzz!!

cuti-cuti malaysia..

Sunday, February 17, 2013

nak... nak... nak...




nak tambah senarai wishlistlah...
tapi da 2 benda. tapi kalau dapat salah satu pun jadi lah..Onion Head Emoticons 73
 
 
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
V
 
tada!!!!!
 
samsung galaksi II.. tapi kalau tak dapat ni pun takpelah..
yelah, kita student manalah ada rm2K kan..

Samsung Galaxy S3 launched in 4 new colours

tak dapat yang atas tadi, dapat fon macam yang atas ni pun jadilah ..
nurul nak yang warna coklat sebab nampak cam natural(macam kayu sejati)..
nurul suka benda-2 natural.
kalau ada warna hijau, kompem nurul pilih warna tu..
tapi tengok jugaklah hijau macam manakan??
tak pun warna titanium grey(silver) nampak macam
mewah sikit kan??
notakaki:bak sini duit kowang.. tolong derma sikitkan nurul, boleh?? Onion Head Emoticons 51
 

tQ for reading

No comments: