attention plizzz!!

cuti-cuti malaysia..

Monday, February 11, 2013

SERONOK...SERONOK...SERONOK

 
 syokkkkkkkkkkkkkkkkkk..
tadi siang pergi ke
 

thanks abang n akak sebab belanja..
nah.. kasi satu kiss sikitOnion Head Emoticons 138

tapi kteorg pergi pun sebab ada kupon yang mengatakan
buy 1 free 1 ticket..
x sia-2 la nurul beli kupon ni kan
kalau tak memang tak la kan nak pergi..
 
bagi nurul, kalau themes park ni kan,
best  kalau time kita pergi tu, tak berapa ramai orang,
sebab kalau ramai sangat pun tak best, nanti tunggu turn 
kita lama, kalau nak naik satu-2 p'mainan tu..
kalau sikit sangat pulak tak nanti tak
rasa kemeriahannya.
tapi yang lagi best klau
bila kita pergi dengan orang-2 yg sekepala dengan kita..
 
tapi sebelum kita b'main kita pergi makan dulu, tengah duk
menjamu selera tiba-2 t'pandang
seorang hamba ALLAH ni..Onion Head Emoticons 24
 so, apa lagi.. b'tegur sapalah kan.. 
hei joyah!!.. Onion Head Emoticons 16...(nama samaran tw) ..
hehehe.. nampak dia siap b'lari nak dapatkan dia ni
hahaha..yelah da b'tahun dah tak jumpa..
(okey, x sampai seminggu pun sebenarnya) 
nasib baiklah time tu nurul masih b'speky.Yoyo & Cici Emoticons 46
klau tak memang tak nampaklah si joyah ni..
 
nak mention sikitlah ni.. kalau nurul tak tegur
bukan kerana nurul
 
SOMBONG 
KEREK 
PERASAN BAGUS 
 
tapi di sebabkan nurul ni rabun. jadi
tak nampak, kalau-2 ada orang senyum kat nurul..
dan ada sebab lain lagi yang tak dapat dinyatakan disini..
 
 
yang paling best semua benda nurul naik, t'masuklah tempat kanak-2..
ehhh, nurulkan kanak-2 tua dewasa Onion Head Emoticons 64 
(bak kata org tu, nurul ni x matured lagi)
time tu nurul naik pelampung dengan akak nurul(tempat dewasa k)
bila start je gelongsor kita orang pun jerit la
 sambil tangan buat macam ni Onion Head Emoticons 144..
wahhhhhhhhhhhh...ahhhhhhhhhhhhhhh
 lama jugak nurul duk dalam wonderland tu..
dekat 2-3 jam la jugak.. 
hilang da semua stress Onion Head Emoticons 38..
 
 
okey habis cita pasal wonderland, kita cite pasal lain pulak
tapiiiiiiiiiiiiii
 sebelum tu nurul nak tanyalah kan
seronokkan bila kita dengar someone
yg rapat dengan kita nk b'hijrah.??Yoyo & Cici Emoticons 27
tadi tgh syok msj somebody tu..ye awak la yg saya maksudkan..
tiba-2 dia htr msj yg die rasa dia nk b'hijrah..Yoyo & Cici Emoticons 21
 
alhamdulillah.. x sia-2 kan
orang sekeliling die, orang yg rapat dgn die,
dan da tentulah, orang yg sayang kat die
doa untuk die.. biar die b'ubah 
kau memang t'baik la der.. double thumbs up bagi kat kau
Onion Head Emoticons 25..
apa-2 pun aku doakan supaya apa yang kau niatkan ni
t'capai.bukan untuk sementara, tapi untuk selamanya..amin!!
 
*pssttt.. orang kata kalau kita cuba
untuk b'ubah@membaiki diri kita
insyaALLAH jodoh kita pun tengah buat benda yang sama..
 
haiiiiiiiiiiiiii.. aku ni bila la pulak nak b'ubahkan
still cam dulu Yoyo & Cici Emoticons 2...insyaALLAH..
nurul pun sedang cuba memperbaiki diri ini.
 
ya ALLAH berikanlah aku, keluargaku, kenalanku serta orang yang rapat denganku, jodoh yang soleh, rajin mencari nafkah serta mampu menjaga kami dengan baik..amin!!!
 
notakaki:niat + tujuan + cara yang baik akan dimudahkan jalan oleh ALLAH..insyaALLAH........

tQ for reading

No comments: