attention plizzz!!

Thursday, July 12, 2012

hahaha..hihihi..huhuhu

semalam adalah sorang hamba ALLAH nie msj aku..di sebabkan ada hamba ALLAH yg sanggop shared topapkan aku, aku pun layanlah die..

die ni ex- senior aku kat sekolah..x berapa knl sangat lah.cuma aku tahu je die 2 senior aku..kat sekolah pun x pernah tego..cume akhir2 ni die rajin lak msj aku...

tiba2 mlm tadi dia hantar msj cam ni


mintakmaaf..susahnakbacackit..=)

sbnrnya die x ingat pun yg kteowg sme sekolah...ish2...pe boleh buat..nak tahu siapa?? kalau korang dpt bce statement kat atas ni t aku bg tahu siapa gerangan die
notakaki:maaf..hati saya da takde ruang lagi...





3 comments:

Yasmin Yusuf said...

Sape orgnyer bro?tak puas at aku bce..ahha

ordinary person said...

@Yasmin Yusufhaha..bce je dlu

Yasmin Yusuf said...

dah baca la nie tapi aku tak jumpa klu..anxious nk tau nie..heh