attention plizzz!!

cuti-cuti malaysia..

Sunday, November 4, 2012

♪♫..hi gembira...♪♫



tepat jam 12.00 A.M aku terima satu panggilan dari si dia...dengan yakin aku terus menjawab panggilan itu..^___^blogger-emoticon.blogspot.com
ku sangkakan dia menelefon aku gara2 ingin b'tanya kan tugasan..tapi t'sekat2 pulak..so,
aku terus letak telefon..lalu aku menerima satu msj dr nya.. yg t'tulis


terima je msj ni perasaan aku terus blogger-emoticon.blogspot.com...tp dia x wish aku pun
kat fb pun dia like post org lain yg wish aku..aku t'tunggu2 wish kau

notakaki:ala,awak ni,nk wish,wish je la btol2..[-( not talking[-( not talking..
kalau awak &[] gift saya terima dgn hati t'buka..

tQ for reading

2 comments:

izbil nufa said...

happy bday kecikkkkk :) setahu aku bday ko bulan 12... ke aku yang salah tgk hahah ape2 pun bday ok...moga panjang umur n murah rezki

nurul nawal syawalia said...

tQ mak tiri....!!! ^__^.. mmg bulan 12 la
da die nk wish sebulan awal nk wat cm ne..
haha..xde la kat fb aku letak bulan 11..tu yg rmai wih,,,