attention plizzz!!

Thursday, January 24, 2013

oit...oit..oit..


niat di hati nak tickkan wishlist yg atas sekali tu.. calon-2 pun tak ada  hai... lama lg la nampaknya kan?
 lainlah kalau awak, awak da jumpa da calon awak.. just tunggu green light je dari wali awak.. klau da dapat insyaALLAH pass punya..
lagi pun awak da ada ciri-2 keibuan, muka pun dah macam keibuan..

SALUTE!!! la kat awak.. em, betullah kan apa orang cakap.. kadang-2 dalam muka rockers-2 ni, dalam hati ada taman, ada sifat keibuan, feminin gitu..
  
kalau nak bandingkan dengan saya ni.. ibarat bihun pama dgn megi asam laksa...( tgh lapar  ) walaupun dua-2nya makanan segera tp ciri-2 dia tetap lain...




 saya ni ciri-2 keanak-2kan lagi.. masak pun tak pass lagi..hehehe.. 





TAPI!!!!!



as long as awak bahagia b'sama
si dia.. saya pun tumpang gembira k..
saya doakan hubungan awak dgn si dia
b'kekalan hingga akhirat..amin!!
(awak tolong carikan saya satu boleh??)

 
 
takpela, klau x dapat tickkan yg atas tu dpt tick yg bawah pun xpe..
tapi boleh ke?? adoi tensionlah.. subjek-2 semester ni agak mencabar kot....

 

 telephony o telephony.. communication o communication.. ecad o ecad...

nak tulis satu-2 subjek byk la pulak kan.. Onion Head Emoticons 38

AWAK PINJAM NOTA AWAK TIME 
NK KUIZ O NAK TEST BOLEH? 


 walaupun saya study cm ni  
or cm  ni   Yoyo & Cici Emoticons 23 
hatta smpai juling mata saya Yoyo & Cici Emoticons 14
tanpa bantuan awak serta nota-2 awak,
saya tak dapat result ..

kalau awak x bagi, saya nak jugak.. nk jugakOnion Head Emoticons 140..
hehe..

bismillahirrahmannirrahim
 ya ALLAH kau permudahkanlah semester 3 ni bg kami(segala quiz dan test).. 
jangan biarkan di antara kami ni reseat paper, 
eratkanlah silaturrahim antara kami dan berikanlah kami result yg cemerlang..
amin!!

notakaki: awak...awak tolong carikan saya satu boleh ^__^???


5 comments:

Yasmin Yusuf said...

bukankah cinta itu indah?cinta adalah sebahagian daripada nafas kehidupan.tapi apalah erti cinta pada insan jika cinta kepada khaliqnya belum tercapai.-stanza cinta buat renungan.hehe

ordinary person said...

cinta itu memang indah, jika kita dapat merasainya..
cinta itu juga boleh menjadi penawar dan racun dalam masa yg sama.. jadi
kitalah yg tentukan bagaimana cinta itu..

Anonymous said...

@ordinary personhi

sakurasue said...

hehe sape awak tu??

Nurul Nawal Nabilah Syawalia said...

@sakurasue

bff sayalah...>_O