attention plizzz!!

cuti-cuti malaysia..

Wednesday, February 27, 2013

alhamdulillah..

..


hi.. malaysian.. how u allz??
uhukk.. uhuk. uhuk.. Onion Head Emoticons 15
.nurul baru dari demam ni.. Onion Head Emoticons 5
 
tp demi u'ollz kak bedah sanggup
updated blog ni..
ni nak story sikitlah kan,
 
hari sabtu hari tu nurul x balek kg, just stay je kat ostel..
sebab ada event ostel.. 
ingatkan nak turun jadi pompom gurl Bobi & Nini Emoticons 29..
yela sbb BFF jadi wakil untuk blok lak kan 
dlm acara bola baling..
nak main kak bedah x reti,, nanti
kak bedah yang kena baling kasut dgn dieorang Yoyo & Cici Emoticons 143
tapi demam lak kan, so kensel....  Yoyo & Cici Emoticons 231
 
demam sampai tahap,
23x muntah (dua, tiga kali ye bukan duapuluh tiga)
x larat da nak bangun, tp nak kena makan
sebab nak makan ubat... so kena jugak amek keputusan drastik
mesej member minta tolong belikan makanan..Yoyo & Cici Emoticons 166
dekat tengah hari la jugak baru dapat..
hehehe.. sebab pkul 11.59pg baru mesej dia..
bila da +, -, kali, bahagi, semua
  dalam pukul 12.30 pm sampailah..
 
 
yelah, mereka duduk blok lain dgn kak bedah,
bilik mereka kat aras dua.
jarak antara cafe dengan blok kak bedah jauhhhhhhhhhhhhh!!!
bilik kak bedah kat aras 3..
 kalau kak bedah, x tahulah kak bedah sanggup ke tak..
tp insyaALLAH sanggup
terharu sangat-2 Onion Head Emoticons 48

saje je nak cerita, sebab kak bedah nak cakap yang
kak bedah ni 
BERSYUKUR SANGAT-2
sebab di kelilingi orang yang sanggup 
susa senang b'sama, sanggup jaga kita
ketika kita sakit,
dan paling kurang pun dia faham situasi kita
walaupun kadang-2 kak bedah akui,
mereka-2 menyakitkan hati.. Yoyo & Cici Emoticons 39hhohooho
tapi dalam masa yg sama,
mereka la penghibur hati,
mereka la pengganti famili buat sementara waktu,
mereka la tempat-2 pembuangan perasaan Yoyo & Cici Emoticons 18..


TERIMA KASIH !!!!!
kepada mak jemah, kak joyah, peah, kiah spectra, pahbedah,
meon, neon, saloma, kempas, kempis, kempus dan nama-2 vogue yg lain.
 sebab sudi b'kawan dengan kak bedah yg
selalu  menyusahkan korang....Yoyo & Cici Emoticons 179
lagi pun korangkan babysitter kak bedah...
Yoyo & Cici Emoticons 152  sayang korang   Yoyo & Cici Emoticons 201



notakaki: saja je bahasakan diri sbg kak bedah....

tQ for reading

No comments: