attention plizzz!!

cuti-cuti malaysia..

Tuesday, May 28, 2013

gendang gendut tali kecapi



hi you all semua, apa khabar?? hari ini nurul sangat suka hati.. sebab apa??
syukur alhamdulillah dapat result yg baik..em di sebabkan da niat nk puasa 2 hari kalau 
dapat result yg baik, jadi nurul akan puasalah..hehe
result kali ni agak memeranjatkan.. . 
alhamdulillah, kawan-2 yg lain 
pun rmai yg meningkat..
rasa cm nak menari-2 je happy diver leaf..hehe
masa tengok result tu rasa cm diri ini di awangan-2..
yipieeeeee..yihaaaaaaa
alhamdulillah..kepada senah, peah, joyah dan siapa-2 yg dapat AKJ dan
yg meningkat. 
TAHNIAH!!!.cute1 onion head
tak sia-2 kan belajar dengan pkb and the geng.studying onion head
buat nota  saat akhir..writer pink mouse
 tu baru satu blok klau satu bilik dpat 4 flat rasanya..amin!!
haha..
tp jangan duk relaks sangat crazy monkey 018.. tau
kepada yg kurang b'jaya tu, ingat p'juangan anda tidak t'henti di sini, masih banyak cabaran dan
dugaan yg anda perlu tempuh.. jangan hanya sekadar tangisi
result anda, jadikan ia satu
pendorong, cabaran buat diri anda untuk bangkit..
 insyaALLAH nurul akan sentiasa mendoakan
kejayaan kawan-2 nurul..
akanku kenangmu dalam doaku.....
notakaki::: relaks brader, brader relaks,relax1 onion head.. agak-2 siapa lg yg b'tuah dapat AKJ tu kan... untunglah..

tQ for reading