attention plizzz!!

cuti-cuti malaysia..

Sunday, June 23, 2013

tiadatajuk...........



alhamdulillah, dah seminggu nurul buat pratikal kat FW(fantasyworld)..
banyak benda yg nurul dapat belajar kat situ,
kawan-2 pun sporting and supportive..laugh leaf
tapi best betul, kerja kat situ..
happening giler.

TAPIKAN!!!
banyak step yg kena ingat, kadang-2 tu jadi blur plakconfused onion head..
pening kepala den nk mengingatnya..
kondisi sekarang ni, masih blur-2 la..
how come its happen?

selasa hari tu, nurul ikut bos buat kerja luar.. 
nurul ikot buat promosi fan page tuOnion Head Emoticons 72
Ishopping.com.my
cer teka kat mn??
tettt.. salah!
 kat sini la



bosan tu memang bosan la.. sebab kerja nurul hanya bg flyers.. 
dah penat duduk kjap..

mula-2 tu, malu, takut semua ada..
yelah, guguplah, nak ckp dgn orang ramai ni..
lagi-2 kau kat mmu, dahlah nurul ni tak pandai speaking lendu london..
nurul admit yg nurul pernah buat present
depan dewan yg nak dikatakan ramai, tak ramai jugak la..
nak kata tak ramai, kira ramai jugak la, sbab ada 10 kumpulan yg b'tanding hari tu
1 kumpulan 4 orang..
hehe.. masa tu mmg lakan ada geng, 
kalau present sorang-2 mau pengsan agaknya..freezing onion head
tu pun present dalam BM..


masuk hari kedua..rasa gugup tu hilang sikitlah..
hehe, masa bagi-2 flyers tu,
t'jumpa pulak kwn-2 lama..
apa lagi, b'sembang la sampai la
incik bos tepon..hehe 
dalam tak sedar da 30min nurul b'borak..
hehe
sori mr yong...seronok sangat b'bual.. tapi saya buat kerja kan??
hari seterusnya, belajar la pasal komputer balek..

tapi masih blur-2 la..
takpe nurul.. takpe nurul
YOU CAN DO IT!!!!! YEAHcheer3 onion head
CAN DO IT!! AHHAAA cheer3 onion head..

notakaki: takpe2, lama-lama nanti okey la tu..



tQ for reading

No comments: