attention plizzz!!

cuti-cuti malaysia..

Friday, February 7, 2014

ʇɐɥʇ ɹɐǝɥ oʇ ʎddɐɥ ^_______^


Awal bulan hari tu, seorang lagi kenalan rapat aku melangkah one step forward. Alhamdulillah, semuanya b'jalan lancar. hehehe. macam pergi lak kenduri tu hari tu. Apa-2 pun tahniah dan semoga
b'kekalanlah hingga ke syurga. Seorang demi seorang kenalan aku sudah mengorak langkah yang
pertama. Aku? ahaaah onion head Lambat lagi, Maybe sebab diri ni x bersedia lagi.
Orang kata Allah akan pertemukan kita dengan jodoh kita, jika 
kedua-dua belah pihak dah bersedia.
 Maybe pihak dia dah bersedia, cuma di pihak sini je tak berapa
nak ready. 

Maybe juga, sebab sedar diri ni banyak lagi yang harus diperbaiki, kadang-2 jeles gak
tengok kawan-2 yang dah ready ke arah tu. Memang pun, kalau nak bandingkan
mereka dengan aku, mereka lagi mempunyai sifat kewanitaan, keibuan, yang lebih kot.
Almaklumlah, dekat 20 tahun lebih dimanjai dan dibelai tu yg.. (adoi, jaga baby pun fail!) 
takpelah! kite praktis dulu dengan anak buah full onion head...

notakaki:¡¡¡ʇsɹıɟʇɐןosʎɯǝɹɐɔǝʞɐʇoʇʇuɐʍı

tQ for reading

No comments: