attention plizzz!!

cuti-cuti malaysia..

Sunday, April 27, 2014

holaaaaaaaaaaaaaaa,

tamat sudah semester 5.. semester paling hardcore setakat ini.. huhuhu
mase tuk buat review sepanjang sem ni..
ada 8 subjek, ENAM FINAL!!!
huhu.. giler Mr. Potato la..
sebab kebanyakkannya TEORI!!Onion Head Emoticons 15
Tapi orang cakap tak baik merungut.. tapi kalau tak merungut boleh gila lak kan..
nanti kesian mak jemah gi kelas sorang-2.. dah takde kawan nak gi kelas sama-2..
hahahaha
siapa yang nak masuk sem 5 tu kenalah study  hard yer Onion Head Emoticons 22..
pastikan jugak kena study sampai muka jadi cm tu....
sem ni jugak banyak kali sakit, demam muntah-2, selesema, batuk..
kire macam satu pakej la.. cam pakej p'cutian tu..
kena satu free lagi satu..
subjek yang paling susah, semuanyer susah.. tapi yang susah sekali
circuit analysis dengan ic fabrication and packaging ..
sebab markah pb rendah.. huhu
kena work hard and work smart..
seandainya, sem ni tak dapat gelaran tu, pun takpe lah, sebab rasanya
someone tu akan dapat better result ..
okey, tu pasal study, kalau pasal, rumet.. 
hmm.. tiap2 sem dapat rumet yang b'lainan p'watakan.
ada yang suka tidor, suka study, suka makan, suka membebel..
macam2 peel ada..
tapi takpe tu yg membuat aku lebih kenal  berbagai ragam manusia
diatas muka bumi ini..Onion Head Emoticons 118
untuk sem ni, die kategori bolehla.. okeylah duduk dengan dia..
bila time die open, t'lalu open.. begitu la sebaliknya..
kalau jiran pulak?Onion Head Emoticons 136
sem ni dapat jiran..
huh... baik gilerrrrrrrrrr..
bile someone tu kacau aku tengah study, aku selalu
jadikan die sebagai mangsa.. suruh orang tu tanye die..
hahaOnion Head Emoticons 118..
you're the best....hahaha.. sem kali ni tak banyak benda nk cerita la
setakat ni je okey...

tQ for reading

No comments: