attention plizzz!!

cuti-cuti malaysia..

Tuesday, April 16, 2013

busy...busy...busy...




sekarang ni nurul busy sikit... yelah, tengah melancarkan perang
kepada buku-2..
wahhhh.final exam lagi beberapa hari lagi..

kat sini, nurul nak ucapkan
\

kepada kawan-2 nurul..
hope korang semua dapat jawab semua paper dgn jayanya..
dipermudahkan ALLAH, untuk menjawab paper-2, diingatkan kembali
apa yang kalian t'lupa time exam tu..
amin!!!!

nurul jugak nak mintak maaf, kat
mak ayah nurul kerana nurul byk menyusah mereka sejak dari kecil lagi..
nurul jugak nak mintak maaf kan kawan nurul,
nurulidiyana,nuruldiyana kerana sering kali memheret korang dalam kesusahan..
dan maaf jugak jika, nurul x dapat nak bantu korang
semasa dalam korang kesusahan
dan terima kasih kerana masih di sisi walaupun nurul dah
buat macam-2 kat korang...

kak mira, syifa, dayah, palin dan zana..maaf jika nurul ada melakukan
kekhilafan kat korang.
nabil, edi, man, yoga dan yang lain-2..
maaf jika korang terasa dengan nurul..
disebabkan tekanan yg dihadapi sem ni,
menyebabkan nurul selalu marah kat korang..
sori ye...Onion Head Emoticons 17

lepas ni kita dah x jumpa lagi, masing-2
akan pergi tempat pratikal masing-2..
semoga sem ni, tiada sangkut apa-2 paper lg k
amin!!..


notakaki:smoga kita semua dapat menjawab exam dgn tenang dan dapat keputusan yg cmerlang dr sebelum-2 ni...amin!!! "milik siapalah akj sem ni".......=,="

tQ for reading

No comments: