attention plizzz!!

cuti-cuti malaysia..

Friday, May 3, 2013

sebelum kita LI (3)



yeah !!! da merdeka untuk ke sekalian kalinya..victory sign leaf
alhamdulillah, b'mula dan b'akhir pada masa dan tempat yang sama....
sebenarnya, nurul nak cakap something kat korang.. tapi disebabkan kesuntukan masa..
tak sempatlah...

sebab entry sebelum ni, nurul da cakap pasal DeeYana...kali ni nurul pulak pasal KAK MIRAH..
nama diberi NOREMIRAH BINTI IDRIS.. asal sg udang, melaka..umur???
dirahsiahkan atas permintaan ramai....hehehe

kak mirah ni di umpama akak kepada kami semua... nurul salute kat kak mirah ni, sebab walaupun dia ni tua daripada kitaorang tapi dia tak kekok b'gaul dengan kitaorang, nak shared something dan dia juga tak malu nak tanya apa-2 dekat kita orang ... dan 
walaupun dia dah lama tinggalkan dunia  belajar, tapi dia sanggup tinggalkan 
dunia p'kerjaan demi nak belajar... walaupun kadang-2 tu p'selisihan faham sikit dengan dia 
tapi tak lama pun.. sebab dia yang akan mengalah.. devil laugh leaf..

NURUL NAK MINTAK MAAF KALAU-2 ADA BUAT SALAH DENGAN AKAK.
.yelah nurulkan jenis suka cakap lepas speaker phone leaf..mana-2 yang buat akak t'rasa tu
 nurul mintak maaflah..tapi sepanjang b'kawan, kita b'kumpulan.. 
kenangan dengan akak memang best!!! akak memang t'baik!!

okey, kali ni cite pasal..DAYAH...
nama penuh NUR HIDAYAH BINTI MOHKTAR.. nama glamer  kat twitter, cikberuangkoala..meh pakat ramai-2 follow dia.. hehe.. glass leaf asal dari negeri yang ada 9 daerah..teka okey?
*pssstt....dayah t jangan lupa bank in, aq da promote ni..

walaupun kita tak berapa rapat sangat, tapi nurul tahu dayah ni baik orangnya..
walaupun kadang-2 t'kasar b'bicara, tapi dia jujur.. kalau dia rasa benda tu salah, dia akan terus palang
benda tu.... kadang-2 dia ni keras kepala jugak, 
tapi semua orang akan p'tahankan apa jua yang dia rasa betul.... 
walaupun kadang-2, orang kata benda tu salah.. tak gitu mak kiah???panda 59
cuma kadang-2 tu kita kenalah terima pandangan orang lain... 
maybe orang tu nampak, apa yang kita tak nampak selama ni...

p/s:walaupun hubungan kita tak serapat mana, tapi terima kasih sebab menjadi sebahagian dari kehidupan aku di poli..

tQ for reading

No comments: