attention plizzz!!

cuti-cuti malaysia..

Thursday, May 16, 2013

sebelum kita LI (4)




Hari tu nurul cite pasal gegurlkan..hari ni cite pasal boy lak k..
nama diberi yoga matra bin saiful bahri..asal muar..umur rahsia.. kalau bab-2 pasang litar bg kat dia.
dia memang terer. bg je litar skematik dgn sepantas kilat die pasang litar tu..dalam banyak-2 laki dalam kelas tu, dia ni paling senang nak bwk bincang.. paling senang nak ajak slow talk..tapi kalau die da marah kejap je reda.. kadang-2 die ni perangai gila-2,
kadang-2 skema gilerrr .. papepun die ni baik hati orangnya la...


ada lg sorang mamat ni nak cite.nama glamer man..dia ni suka stalker fb orang.pastu time dalam kelas t dia kecoh-2..die ni mmg kepoci sikit..orang kate die x boleh tapi die kate orang boleh.
.APTB la mamat ni..yela orang bandarkan.cara didikan die lain.... 
dia ni susa sikit nk buat bincang kalau dengan nurul la.. sebab mamat ni t'amat la poyo..
pesanan ni khas tuk die
 ..
oleh itu lepas LI t jangan poyo-2 k.. walau apa-2 pun kau memang best.. banyak b'tanya soalan, walaupun menyirap je diri ni dgr kadang-2 soalan die.. tapi kalau time dia baik t'lampau-2 lak baik nya..


 ehh jap.. ada seorang lg mamat ni..import dr kelante ni..nama lebih kurang dgn nurul.
nama pendek nabil..mamat ni plak, seorang yang blur.. kadang-2 orang pun bleh blur layan dia ni..yg paling best kita orang budak-2 gurl ni selalu buli dia..suruh itu, suruh ini...hehehe
....kadang-2 tu rasa kesian gak, tapi ...
apa-2 pun sory ye nabil kalau ada wat kau t'sentap..


tQ for reading

No comments: